Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

5 zaken waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe keuken

Waar moet je op letten als je op zoek bent naar een nieuwe keuken? Misschien vind je vooral de kleur van je keuken belangrijk, ofwel hecht je meer belang aan een eiland, of de vaatwas of andere toestellen. Hoe dan ook, je wilt niet voor verrassingen komen te staan eens je nieuwe keuken geïnstalleerd wordt! Daarom geven we enkele zaken mee waar je aan moet denken bij het kiezen van die nieuwe keuken, check ze zeker allemaal af voor je finale beslissing!

  1. De grootte en lay-out van je keuken. Het is belangrijk om te kiezen voor een keuken die qua formaat en opstelling past bij de ruimte die je hebt.
  2. De stijl en het design van de keuken. Kies een keuken die aansluit bij je persoonlijke stijl en die past bij het interieur van je huis.
  3. De kwaliteit en duurzaamheid van de materialen en apparatuur. Kies voor kwalitatief hoogwaardige materialen en apparatuur die geschikt zijn voor jouw gebruiksbehoeften en die lang mee gaan. Bekijk bijvoorbeeld onze tips omtrent het kiezen van de juiste keukenkraan! Elk detail doet er toe!
  4. De functionaliteit en gebruiksgemak van de keuken. Kies voor een keuken die voldoet aan jouw behoeften en die gemakkelijk te gebruiken is.
  5. De prijs en beschikbaarheid van de keuken. Vergelijk verschillende opties en kies een keuken die binnen je budget past en die binnen een redelijke tijd geleverd kan worden.

Belangrijke apparatuur in je nieuwe keuken

Als we spreken over gebruiksgemak in je nieuwe keuken, dan is het ook belangrijk om goed over de apparaten na te denken. Belangrijke elementen en apparaten van een keuken zijn onder andere de werkbladen, keukenkasten en -laden, een koelkast, een fornuis en een oven, een afzuigkap en een spoelbak. Andere elementen zijn een vaatwasser, een magnetron en een koffiezetapparaat. Het is ook belangrijk om voldoende opbergruimte en werkruimte te hebben, en om voldoende verlichting en stopcontacten te hebben.